Arkib BeritaNovember   2015
  
KEMENANGAN PROJEK KUALITI DI KONVENSYEN QUALITY ASSURANCE (QA) PERINGKAT KEBANGSAAN TAHUN 2015 ANJURAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA
 Dikemaskini Pada: 11/3/2015
 

Satu penyertaan Projek Kualiti PPUM telah memenangi Anugerah Khas Juri bagi kategori poster di Konvensyen Quality Assurance (QA) Peringkat Kebangsaan Tahun 2015 anjuran Kementerian Kesihatan Malaysia yang telah diadakan pada 19 hingga 22 Oktober 2015 di Johor Bahru.

Projek Kualiti tersebut bertajuk "Improving Patient Centred Care for Newly Diagnosed Breast Cancer Patients in University Malaya Medical Centre, Kuala Lumpur : Breast Care Nurse led Video Orientation Programme on Information and Navigation for Treatment" yang diketuai oleh Prof. Dr. Nur Aishah Bt Mohd Taib dari pasukan QIT Pusat Sumber Kanser Payudara.

PPUM turut diwakili oleh Jabatan Pengimejan Bioperubatan dan Jabatan Farmasi yang bertanding di konvensyen tersebut dengan tajuk projek seperti berikut:

i. Jabatan Pengimejan Bioperubatan : Reengineering the Process of Out-Patient Identification in CT Scan (Kategori Oral)

ii. Jabatan Farmasi : Ensuring Continuum of Care for Electronic Medical Automation Supply System (e-MASS) Patients (Kategori Poster)

...

ALAMAT

  • Pusat Perubatan Universiti Malaya,
    Lembah Pantai, 59100,
    Kuala Lumpur, MALAYSIA

EMEL

  • Emel : ummc@ummc.edu.my

TEL

  • No Tel : 03-79494422
    Faks : 03-79492030

LAMAN WEB

  • LAMAN WEB : www.ummc.edu.my