SESI MENANDATANGANI MEMORANDUM PERSEFAHAMAN PPUM DAN SNMRI
 Dikemaskini Pada: 8/19/2016
 17 OGOS 2016

Yang Mulia Prof. Dr. Tunku Kamarul Zaman bin Tunku Zainol Abidin, Pengarah PPUM menandatangani perjanjian persefahaman bertujuan menjalin kerjasama erat dan meningkatkan usahasama serta perkongsian kepakaran bersama Dr. Daranee Suvapan, Pengarah Sirindhon National Medical Rehabilitation Institute (SNMRI), Thailand petang tadi.

Perjanjian persefahaman ini disaksikan oleh YDH Prof. Madya Dr. Lidya bt. Abdul Latif, Ketua Jabatan Perubatan Pemulihan PPUM dan Timbalan Pengarah SNMRI.

Turut hadir ke majlis ini, YDH Prof. Madya Dr. Nazirah bt. Hasnan, Timbalan Pengarah (Klinikal), YDH Encik Iskandar bin Ahmad, Timbalan Pengarah (Pengurusan) serta YDH Puan Harbans Kaur a/p Harcharan Singh, Timbalan Pengarah (Ikhtisas).