Butiran Berita


  
MAJLIS SANTAPAN MALAM JUBLI EMAS PPUM
 Dikemaskini Pada: 8/7/2018
 Pada 5 Ogos 2018, Majlis Santapan Malam Jubli Emas PPUM telah diadakan di Hotel Shangri-La Kuala Lumpur, Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Sultan Perak Darul Ridzuan Sultan Nazrin Muizzuddin Shah Ibni Almarhum Sultan Azlan Muhibbuddin Shah Al-Maghfur-Lah, Tuanku Canselor turut berkenan berangkat ke majlis tersebut.

Turut hadir ke majlis adalah Yang YBhg. Tan Sri Dato’ Seri Siti Norma Yaakob, Pro Canselor Universiti Malaya, Yang Berbahagia Tan Sri Dato’ Seri DiRaja Ramli bin Ngah Talib, Pro Canselor Universiti Malaya, Yang Berbahagia Datuk Ir. (Dr.) Abdul Rahim Hashim, Naib Canselor Universiti Malaya, Yang Mulia Professor Dr. Tunku Kamarul Zaman Bin Tunku Zainol Abidin, Pengarah PPUM, Yang Berbahagia Dato Prof Dr Adeeba Kamarulzaman, Ahli Lembaga Pengurus PPUM dan Yang Berusaha Arkitek Saifuddin Ahmad, Ahli Lembaga Pengarah Universiti Malaya.

Hasil penajaan sebanyak RM50,000 disumbangkan kepada Tabung PPUMCare untuk membantu pesakit-pesakit yang kurang berkemampuan mendapatkan rawatan. Ribuan terima kasih kepada para penaja yang sudi menyumbang kepada Majlis Santapan Malam Jubli Emas PPUM. Jasa baik para penaja tidak dilupakan dan semoga kerjasama ini dapat diteruskan.

Terima kasih sekali lagi. Tahniah kepada PPUM yang telah menyambut Jubli Emas iaitu ulang tahun ke-50....

ADDRESS

  • Pusat Perubatan Universiti Malaya,
    Lembah Pantai, 59100,
    Kuala Lumpur, MALAYSIA

EMAIL

  • Email : ummc@ummc.edu.my

TEL

  • Phone No : 03-79494422
    Fax : 03-79492030

WEBSITE

  • WEBSITE : www.ummc.edu.my