FORUM PERDANA DAN IHYA RAMADAN BERSAMA ANAK-ANAK YATIM
 Dikemaskini Pada: 6/5/2018
 Sempena Sambutan Jubli Emas PPUM 2018, PPUM telah mengadakan majlis Forum dan Iftar bersama anak-anak yatim dari Rumah Anak-Anak Yatim At-Taqwa, Puchong pada 2 Jun 2018 di Surau Ad Deeniah, PPUM.

Seramai 61 anak-anak yatim telah diraikan di dalam majlis tersebut dan aktiviti telah dmulai dengan Forum Perdana oleh dua orang penceramah jemputan dan diikuti dengan penyampaian duit raya kepada anak-anak yatim serta sumbangan dari staf PPUM untuk pengurusan Rumah Anak-Anak Yatim At-Taqwa.

Majlis telah dimeriahkan dengan kehadiran YM. Prof. Tunku Kamarul Zaman bin Tunku Zainol Abidin, Pengarah, PPUM, Timbalan-Timbalan Pengarah PPUM, En. Amran bin Khalid, Pengerusi Runah Anak-Anak Yatim At-Taqwa dan En. Rozman, Pengarah Urusan, Enzo.

Semoga usaha seperti ini mampu mengukir senyuman dan kenangan terindah buat anak-anak yatim yang dikasihi serta dapat menambahkan lagi keberkatan kita semua di dalam bulan Ramadan yang mulia ini.