LAWATAN PPUKM
 Dikemaskini Pada: 2/14/2019

Pada 14 Februari 2019, PPUKM telah mengadakan lawatan penanda aras dan pelaksanaan Sistem Penjadualan Atas Panggilan (On Call) dan Sistem Tuntutan Elaun Atas Panggilan (On Call) di PPUM. Lawatan ini diketuai oleh Puan Rohaya binti Ismail, Pegawai Tadbir, Jabatan Sumber Manusia, PPUKM dan turut serta di dalam lawatan adalah 28 pegawai dari Jabatan Pendaftar, Jabatan Kewangan dan Jabatan Teknologi Maklumat yang menguruskan urusan On Call di PPUKM. En. Khairul Anuar bin Yahya, Ketua, Jabatan Sumber Manusia telah memberi taklimat kepada pelawat mengenai sistem yang dilaksanakan di PPUM. Semoga sesi lawatan ini memberi manfaat dan idea serta pandangan yang positif terutamanya di dalam meningkatkan dan menambahbaik penggunaan sistem mengenai Pengurusan Sumber Manusia di PPUM dan PPUKM.