SESI TOWNHALL
 Update on: 27/6/2019

Pada 27 Jun 2019, satu sesi taklimat/townhall pelaksanaan kadar caj baru PPUM telah diadakan di Dewan Sekapur Sireh. Di antara objektif sesi townhall ini adalah memberi makluman awal mengenai pelaksanaan kadar caj baru yang tidak dikajisemula sejak 20 tahun lepas. Ia juga diharap dapat memberi pemahaman kepada staf PPUM agar memainkan peranan di dalam memberi maklumat serta mewar-warkan keperluan pelaksanaan kadar caj baru yang tepat serta betul kepada pesakit PPUM. Pelbagai soalan telah diajukan bagi penambahbaikan proses dan prosedur agar pelaksanaan ini lebih berkesan dan pesakit PPUM mendapat maklumat yang standard. Pihak Pengurusan yang diketuai oleh Prof. Madya Dr. Nazirah bt Hasnan, Timbalan Pengarah Klinikal (Perubatan) turut hadir semasa sesi townhall tersebut.