MAJLIS DIALOG DI ANTARA PIHAK PENGURUSAN DAN STAF PPUM
 Update on: 31/12/2019

Majlis dialog di antara pihak Pengurusan dan staf PPUM kali yang ke-4 bagi tahun 2019 telah diadakan pada 31 Disember 2019. Tidak dinafikan, faktor kecemerlangan sesebuah organisasi itu adalah berhubung kait dengan keberkesanan proses komunikasi di antara pihak Pengurusan dan staf PPUM.

Sehubungan itu, sesi dialog ini adalah salah satu bentuk komunikasi lisan yang diadakan secara formal untuk perbincangan dan bertukar pandangan untuk meningkatkan perkhidmatan di PPUM. Pelbagai pandangan, cadangan dan persoalan telah diutarakan oleh staf yang hadir dan turut dijawab dan diperjelaskan oleh pihak Pengurusan bagi kebaikan bersama.YM Tunku Kamarul Zaman bin Zainal Abidin, Pengarah PPUM turut menitipkan kata-kata nasihat agar staf PPUM meningkatkan kemahiran, komited, dedikasi dan kompeten di dalam menjalankan tugas yang telah diamanahkan serta menjaga nama baik PPUM.