PERMOHONAN MENGIKUTI LATIHAN / KURSUS SIJIL PERAWATAN RENAL
 Update on: 1/5/2015

PERMOHONAN ADALAH DIPELAWA KEPADA SEMUA AGENSI KERAJAAN / BADAN BERKANUN DAN ORGANISASI SWASTA UNTUK MEMOHON BAGI MENGIKUTI LATIHAN / KURSUS BERIKUT :

KURSUS: SIJIL PERAWATAN RENAL
TEMPOH KURSUS: 6 BULAN (SEPENUH MASA)
TARIKH KURSUS: 27 JULAI 2015 HINGGA 24 JANUARI 2016
TEMPAT KURSUS: KOLEJ SAINS KESIHATAN, PUSAT PERUBATAN UNIVERSITI MALAYA, KUALA LUMPUR
KELAYAKAN :

CALON DARI PUSAT PERUBATAN UNIVERSITI MALAYA DAN KEMENTERIAN KESIHATAN

I. MEMPUNYAI SIJIL / DIPLOMA ATAU IJAZAH KEJURURAWATAN.
II. BERDAFTAR DENGAN LEMBAGA JURURAWAT MALAYSIA.
III. PENGALAMAN KERJA SEKURANG-KURANGNYA 3 TAHUN SELEPAS TAMAT PENGAJIAN.
IV. BERPENGALAMAN SEKURANG-KURANGNYA 3 BULAN DALAM PENGKHUSUSAN YANG DIPOHON.
V. TELAH DITETAPKAN DALAM JAWATAN SEKARANG.
VI. MEMPUNYAI SIJIL AMALAN TAHUNAN SEMASA (APC).

CALON DARI ORGANISASI SWASTA

III. PENGALAMAN KERJA SEKURANG-KURANGNYA 1 TAHUN SELEPAS TAMAT PENGAJIAN.

TARIKH TUTUP PERMOHONAN;
5 JUN 2015

CARA PERMOHONAN:
BORANG PERMOHONAN BOLEH DI MUAT TURUN DARI :
WWW.UMMC.EDU.MY

PEMOHON BOLEH MENGHANTAR PERMOHONAN KEPADA PENGETUA, KOLEJ SAINS KESIHATAN, ARAS 2, WISMA R & D UNIVERSITI MALAYA, JALAN PANTAI BHARU, 59200 KUALA LUMPUR BERSERTA WANG POS SEBANYAK RM10.00 DI ATAS NAMA €PUSAT PERUBATAN UNIVERSITI MALAYA€ SEBAGAI BAYARAN YURAN PROSES.

YURAN KURSUS(SETIAP CALON):
RM 4,500.00/RM 5,000.00 - AGENSI KERAJAAN / BADAN BERKANUN
- ORGANISASI SWASTA

PERHATIAN :
PERMOHONAN YANG LENGKAP PERLU DISERTAKAN
€SALINAN SIJIL / DIPLOMA / IJAZAH SEPERTI YANG TERCATAT DALAM BORANG PERMOHONAN DAN TELAH DISAHKAN BERSERTA 2 KEPING GAMBAR BERUKURAN PASPOT.
PERMOHONAN YANG TIDAK MENERIMA SEBARANG JAWAPAN SELEPAS 1 BULAN DARI TARIKH TUTUP PERMOHONAN HENDAKLAH DIANGGAP SEBAGAI TIDAK BERJAYA.

LAMPIRAN: