Event Details

JOB VACANCY
 Update on: 13/10/2021

PERMOHONAN DARIPADA WARGANEGARA MALAYSIA YANG BERKELAYAKAN ADALAH DIPELAWA UNTUK MENGISI JAWATAN-JAWATAN BERIKUT:

Kumpulan Perkhidmatan
Pengurusan & Profesional

Jawatan
Pegawai Teknologi Maklumat

Gred Jawatan

Taraf Jawatan
Kontrak Untuk Perkhidmatan
(Contract For Service)

KRITERIA BAGI PELANTIKAN STAF PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED F41 SECARA KONTRAK UNTUK PERKHIDMATAN (CONTRACT FOR SERVICE)

Kriteria TAMBAHAN tersebut adalah seperti berikut :

1. Mempunyai pengetahuan dan kemahiran terhadap reka bentuk dan pembangunan sistem aplikasi web.
  3. Mempunyai kemahiran menggunakan pangkalan data MySQL.
  4. Mempunyai kemahiran dalam mengguna dan mengendalikan sistem Pengoperasian LINUX.
  5. Jika calon mempunyai kemahiran membangunkan sistem aplikasi web, aplikasi mobile, atau mempunyai pengalaman dalam Sistem Pengurusan Hospital, ia akan menjadi satu kelebihan.

*Setiap calon-calon yang memohon akan dikehendaki untuk menduduki satu ujian bertulis selama 2 hingga 3 jam. Hanya calon-calon yang lulus ujian berkenaan layak dipertimbangkan untuk sesi temuduga.

PERMOHONAN

1. Pengisian bagi setiap jawatan adalah tertakluk kepada jumlah kekosongan yang berlaku untuk tempoh satu (1) tahun daripada tarikh kelulusan Jawatankuasa Pemilihan.
  2. Penempatan bagi setiap jawatan adalah tertakluk kepada keperluan semasa Pentadbiran Pusat Perubatan Universiti Malaya.
  3. Tarikh tutup permohonan ialah pada 27 Oktober 2021. Sila layari laman sesawang spj.ummc.edu.my untuk keterangan lanjut.