MAJLIS DI PPUM - MAJLIS TANDATANGAN PERJANJIAN PERSEFAHAMAN ANTARA PUSAT PERUBATAN UNIVERSITI MALAYA (PPUM) DAN YAYASAN KANSER KANAK-KANAK (CCF)
 Dikemaskini Pada: 4/10/2017

Majlis Meraikan Ulangtahun Pertama Haplo-Identical BMT di PPUM, dan Majlis Tandatangan Perjanjian Persefahaman antara Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) dan Yayasan Kanser Kanak-kanak (CCF).

Majlis ini bertujuan untuk meraikan ulangtahun pertama kejayaan Haplo-Identical Bone Marrow Transplant (BMT) yang dijalankan di PPUM pada tahun lepas terhadap adik Yusuff. Dalam masa yang sama, majlis tandatangan Perjanjian Persefahaman antara PPUM dan CCF turut dijalankan untuk perkembangan program haplo-identical PPUM dan juga memastikan keperluan sumber manusia dipenuhi untuk memastikan kejayaan program ini. Terima kasih CCF.