MAJLIS KONVOKESYEN PUSAT PERUBATAN UNIVERSITI MALAYA 2018
 Dikemaskini Pada: 10/29/2018

Pada 25 Oktober 2018, telah berlangsungnya Majlis Konvokesyen Pusat Perubatan Universiti Malaya bagi tahun 2018. Tahniah dan syabas kepada semua graduan. Segala usaha, kegigihan dan kesabaran dalam mengharungi dunia pembelajaran akhirnya membuahkan hasil. Semestinya perasaan gembira jelas terpapar di wajah 318 graduan dan ibubapa dalam meraikan hari yang bersejarah dan penuh bermakna ini.

Kejayaan tidak datang dari kemampuan fizikal tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah. Ribuan terima kasih diucapkan kepada Yang Amat Berbahagia Toh Puan Dato’ Seri Hajjah Dr. Aishah Ong, Pro Canselor Universiti Malaya di atas keprihatinan serta sudi hadir menganugerahkan diploma lanjutan, diploma dan sijil kepada para graduan tahun 2018.