UCAPAN TAHNIAH DI ATAS PENCAPAIAN PARA PENYELIDIK DI PPUM
 Dikemaskini Pada: 8/29/2019

Pencapaian yang membanggakan ini diharapkan akan terus memacu nama CIC dan PPUM sebagai pusat penyelidikan klinikal yang terunggul dan menjadikan PPUM sebagai pusat pilihan utama untuk menjalankan kajian klinikal di Malaysia, Asia Pasifik dan juga di peringkat global.

Pencapaian pada tahun 2019 (Januari hingga Julai) adalah seperti di dalam lampiran berikut:

Pihak Pengurusan PPUM berharap agar pencapaian ini dapat menyuntik semangat dan memberi inspirasi kepada semua penyelidik untuk terus mengambil bahagian dalam kajian percubaan klinikal dan seterusnya mengharumkan nama PPUM dan Universiti Malaya di peringkat antarabangsa.

Syabas dan tahniah diucapkan sekali lagi di atas pencapaian yang membanggakan ini.