MAJLIS PENGAGIHAN ZAKAT MAIWP
 Dikemaskini Pada: 12/30/2019

Musim persekolahan menjelang tiba, bagi meringankan beban staf PPUM yang kurang berkemampuan, satu Majlis Penyerahan Bantuan dari Program Sumbangan Untuk Staf telah diadakan pada 30.12.2019. Seramai 96 orang staf PPUM telah menerima bantuan dengan jumlah kos sebanyak RM56,450.00 Sumbangan telah disampaikan oleh YM Prof. Tunku Kamarul Zaman bin Zainol Abidin, Pengarah PPUM dan En. Abdul Rashid B Abdul Aziz, Penolong Pengurus Unit Wakalah Bahagian Baitulmal MAIWP. Sumbangan kali ini lebih berorientasikan bantuan persekolahan untuk mereka yang mempunyai anak-anak di peringkat pra-sekolah hinggalah ke peringkat institusi pengajian tinggi. Semoga sumbangan ini dapat dimanafaatkan dengan sebaiknya oleh staf yang menerimanya.