LAWATAN OLEH UNIVERSITI SULTAN ZAINAL ABIDIN
 Dikemaskini Pada: 8/29/2018
 Lawatan oleh Universiti Sultan Zainal Abidin Pada 28 Ogos 2018, staf dari Pejabat Bendahari, Universiti Sultan Zainal Abidin (UNISZA), Kuala Terengganu telah mengadakan lawatan ke Jabatan Kewangan, Pusat Perubatan Universiti Malaya.

Objektif lawatan adalah pihak UNISZA ingin mendapatkan informasi dan penerangan mengenai tadbir urus kewangan, tatacara perolehan, pengurusan belanjawan dan hal lain-lain berkaitan kewangan yang dilaksanakan di PPUM. Lawatan dari UNISZA telah diketuai oleh Puan Shakimah Endut, Bendahari, UNISZA manakala PPUM telah diwakili oleh En. Hashim bin Anuar, Ketua Akauntan, Jabatan Kewangan.

Lawatan juga telah diadakan ke Kaunter Kemasukan dan Wad 4S, Menara Selatan untuk melihat proses pembayaran di kaunter dan rekabentuk wad berkenaan. Sesi penerangan, perbincangan dan bertukar-tukan pandangan ini telah memberi manfaat kepada UNISZA dan PPUM....