LAWATAN AMAL PDRM
 Dikemaskini Pada: 4/14/2016
 12 April 2016

PDRM Kuala Lumpur telah memilih Pusat Perubatan Universiti Malaya sebagai lokasi lawatan amal dan penyampaian sumbangan sempena memperingati Hari Polis ke-209. YDH Datuk Amar Singh Ishar Singh, Ketua Polis Kuala Lumpur hadir mengetuai delegasi polis sempena lawatan pada tahun ini.

Majlis perasmian ini dihadiri oleh YM Prof Dr Tunku Kamarul Zaman, Pengarah PPUM yang sangat berbesar hati dan mengalu-alukan kehadiran seluruh delegasi Polis Kuala Lumpur.

Selain sumbangan tiga unit kerusi roda untuk kegunaan pesakit di PPUM, delegasi Polis Kuala Lumpur turut melawat dan memberi hadiah kepada para pesakit kanak-kanak di wad pediatrik onkologi 5PA, Kompleks Kesihatan Wanita dan Kanak-kanak, PPUM.

Terima kasih diucapkan kepada YDH Datuk Amar Singh dan seluruh delegasi Polis Kuala Lumpur atas kesudian hadir untuk lawatan serta pemberian sumbangan sempena memperingati Hari Polis kali ini.