SAMBUTAN SEMPENA ULANG TAHUN PENUBUHAN YANG PERTAMA PUSAT PENJAGAAN KANAK-KANAK PPUM
 Dikemaskini Pada: 11/15/2018

Sambutan sempena ulang tahun penubuhan yang pertama Pusat Penjagaan Kanak-Kanak PPUM yang diuruskan oleh Jabatan Kejururawatan dengan kerjasama Kelab Kejururawatan telah diadakan pada 15 November 2018 di Gelanggang Sukan, Tingkat 14, Bangunan Menara Selatan PPUM.

Pelbagai aktiviti telah diadakan seperti Sukaneka, persembahan kanak-kanak, zumba dan acara memotong kek. Majlis telah dirasmikan oleh Prof. Madya Dr. Nazirah bt Hasnan, Timbalan Pengarah Klinikal (Perubatan).

Penubuhan pusat penjagaan ini, telah memberi kemudahan penjagaan anak terutamanya kepada staf yang bertugas secara syif. Pengurusan PPUM juga bercadang untuk menambah pusat penjagaan kanak-kanak seumpama ini.